Jdi na obsah Jdi na menu

Co se výstav týče, tak trochu boj. Někomu se líbím, někdo mě holt nemusí, ale to už je věc názoru a vkusu. Já myslím že panička je se mnou spokojená a dělám jí celkem radost.

 Narodil jsem se 23.12.2001 v Praze, ale nyní bydlím v Liberci. Jezdím na výstavy od jednoho roku věku. Ne že bych jezdil často, nebo daleko, ale občas mě panička jela vystavit do Mladé Boleslavi, Litoměřic, Liberce... splnil jsem i bonitaci a podmínky pro uchovnění takže je ze mě krycí pes. Puntikaté krasotinky nedejte se pobízet jsem tu pro vás :-)

 

24. 7. 2004 - svod v Mladé Boleslavi,  získal jsem ohodnocení Velmi nadějný

24. 7. 2004 - bonitace v Mladé Boleslavi, získal jsem bonitační kód A/3a7a8a15be19a25a27a/5

 

Blade Runner
Javapami

černě tečkovaný
Baer Bil+  oboustraně slyšící
DKK 0/0 - dysplazie kyčelních kloubů
BOB
NV
3x CAC
3x r. CAC
3x krajský vítěz
coursingová licence

Musím přiznat, že výstavy mě až tak nabaví. Víte ono se to tam hemží fenečkami, jedna hezčí než druhá, ale s žádnou se nesmím "kamarádit". Je tam strašně rušno, ale hrát si nebo skotačt nelze... vodítko a jen vodítko a to mě drtí. Nějak nemůžu zkousnout být celý den uvázaný na vodítku na jendom místě a čekat a čekat. Když už jsem v kruhu tak to je ze mě "pan pes" vystavím se tak jak se patří, ukážu se ze všech starn a pohledů, zuby si taky nechám v klidu prohlédnout ale už abych byl pryč, my se totiž s paničkou dost stydíme když se někde dlouho předvádíme. Počkám na rozhhodčí posudek a jupí, mám to za sebou.

Letos v prosinci mi bude 8 let, dospěl jsem téměř do věku kdy budu absolvovat výstavu jako veterán, mělo by to být v roce 2010  :-) tak uvidíme třeba ještě nějakou zkusíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář